nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Om de uitstraling van uw houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is goed en regelmatig onderhoud een belangrijke vereiste. Dit staat overigens niet voor veel en zwaar werk, maar voor gericht onderhoud met gebruik van de juiste onderhoudsproducten. Hiermee maakt u uw houten vloer tot een waardevol bezit voor het leven. Hieronder een overzicht van Lecol producten voor bescherming, reiniging en onderhoud van houten vloeren en parket.
De Lecol-onderhoudsproducten zijn eenvoudig te gebruiken en geven met zekerheid een uitstekend resultaat. Alle producten zijn watergedragen en vormen dan ook geen enkele belasting voor gezondheid en milieu. Bovendien hebben alle produkten een kindveilige sluiting, vormen ze geen belasting voor zwangere vrouwen en is er geen sprake van langdurige geurbelasting.
Op het etiket staat ook een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Voor elk type vloerafwerking heeft Lecol één of meerdere reinigings-, onderhoudsproducten en een aantal praktische hulpmaterialen. Lecol maakt onderscheid tussen “dagelijks” reinigen, periodiek intensief reinigen en onderhoud.   


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
Lecol 2K lijm PU-230 6,9 kg
€ 51,89 Per emmer
Lecol 2K lijm PU-240 6,75 kg
€ 48,47 Per emmer
Lecol OH-55 PVC Remover 1 ltr
€ 10,89 Per fles
Lecol Protech Primer 5 ltr
€ 89,68 Per blik
Leha Duo Fill voegenkit 1 kg
€ 35,98 Per fles
   1  2 3  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.