nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Als we het over parket hebben, bedoelen wij doorgaans het materiaal hout. Het begrip parketvloer daarentegen, houdt altijd in: het totaal van alle componenten. Daartoe behoren de ondergrond, van ruwe beton- en cementdekvloeren of zwevende vloeren tot zelfs spaanplaat, een dempende ondergrond wanneer dat noodzakelijk is, maar in ieder geval kleefstof, parket en bovenlaagafwerking. Om ervoor te zorgen dat het parket optimaal wordt gelegd, zijn perfect op elkaar afgestemde productsystemen noodzakelijk.

Thomsit biedt betrouwbare systeemoplossingen die aansluiten bij elke denkbare toepassing en er daardoor voor zorgt dat er optimaal rekening wordt gehouden met de technische en materiaaleigenschappen van parket vloeren.

Een ander belangrijk aspect van parketvloeren is dat ze niet schadelijk zijn voor het milieu. Het merendeel van de parketlakken, olie, was en oppervlakte behandelingsproducten is inmiddels oplosmiddelvrij en nauwelijks milieuvervuilend. Dat is vooral te danken aan het GEV, De Vereniging voor de controle op de uitstoot van producten voor het leggen van vloeren.

Onderstaand treft u een compleet assortiment aan, heeft u specifieke vragen dan zullen wij van onderhouduwvloer.nl deze graag voor u beantwoorden.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.